Sastojci:
1/2
šalice mljevenih oraha
šalica
dinkel brašna
1/2
šalice brašna 850
2
prstohvata sode bikarbone
žličica
praška za pecivo
2
žlice margarina
6
žlica javorova sirupa
žlica
ulja
1/2
šalice zobenog mlijeka
čokolada
(po mogućnosti crna)
Priprema:
Pomiješati
suhe sastojke (brašno, prašak za pecivo, sodu bikarbonu, sol, pšenične klice,
bademe), pa tekuće (slad, ulje, rižino mlijeko, ocat, zobeno vrhnje i eterično
ulje) i potom sve zajedno da dobijete žitku masu.
Ulijte
u lim za pečenje i pecite 25 min na 180 stupnjeva.
Kad
se ohladi, premažite marmeladom. Izmiješajte bademe, slad i zobeno vrhnje i
premažite preko marmelade. Narežite.
24sata.hr
Nema komentara:
Objavi komentar