-1
cijelo jaje
-4 jušne žlice ulja
-8 jušnih žlica griza
-malo soli
-4 jušne žlice ulja
-8 jušnih žlica griza
-malo soli
Priprema
Dobro vilicom istucite jaje, dodajte 4 žlice
ulja i soli po ukusu, dobro istucite.
Koristite istu suhu jušnu žlicu kojom ste stavljali ulje!
To je mjera, koliko u žlicu stane ulja, toliko stavite griza,znači 8 RAVNIH žlica.
Promješajte i pričekajte minuticu - dvije može vam se činiti rijetko, ali nije treba samo malo pričekati.
Zakuhajte u juhu, juha ne smije jako kipjeti, već nek lagano bučka, stavljajte male noklice jer jako narastu!
Koristite čajnu žlicu za ukuhavanje.
Kuhajte cca 5 minuta, ugasite štednjak, poklopite i kada se zdebljaju gotove su!
Sitno sjeckanim peršinom ukrasite juhu.
Izvor: Domaći kuhar
To je mjera, koliko u žlicu stane ulja, toliko stavite griza,znači 8 RAVNIH žlica.
Promješajte i pričekajte minuticu - dvije može vam se činiti rijetko, ali nije treba samo malo pričekati.
Zakuhajte u juhu, juha ne smije jako kipjeti, već nek lagano bučka, stavljajte male noklice jer jako narastu!
Koristite čajnu žlicu za ukuhavanje.
Kuhajte cca 5 minuta, ugasite štednjak, poklopite i kada se zdebljaju gotove su!
Sitno sjeckanim peršinom ukrasite juhu.
Nema komentara:
Objavi komentar